kategori himalaya salt

Himalaya Salt og Selenit

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Himalaya-salt er en naturlig salttype, der udvindes fra de gamle saltminer i Himalaya-bjergene. Kendt for sin lyserøde farve og rige mineralindhold, herunder calcium, magnesium og kalium, anses Himalaya-saltet for at være sundere end almindeligt raffineret salt. Det bruges ofte i madlavning, og kan også bruges i skønhedspleje som fx deodorant eller rensning af huden, og som luftrenser. Derudover er Himalaya salt lamper rigtig smarte, da de filtrerer luften og indeklimaet imens de har det smukkeste beroligende lys.

Selenit er en type gipskrystal, der findes i forskellige farver, men ofte ses den i en hvid eller gennemsigtig form. Den er kendt for sin blide energi og anses for at være en stærk renser af negativ energi og blokeringer i omgivelserne. Selenit bruges ofte til at skabe en beroligende og fredfyldt atmosfære i hjemmet eller arbejdspladsen og kan også anvendes til meditation og åndelig praksis for at fremme klarhed, ro og spirituel forbindelse. Selenit kan bruges til at rense alle andre krystaller med, og skal ikke selv renses. Det er teknisk set ikke en krystal selv og tåler da heller ikke vand.