Om Mindset Coaching

Coaching

Det jeg brænder for, er at vise andre mennesker, at de eneste begrænsninger de har i livet findes i dem selv. Og det er en god ting at vide, for det betyder at man kan ændre på det. Det eneste vi har med sikkerhed er NUET. Lad os sprænge rammerne for hvor fedt livet kan blive. Er du klar til at forandre dit liv?

Spirituel Shop

Som Mindset Coach kombinerer jeg mit virke med redskaber såsom krystaller, dufte, meditation og meget meget mere. Da jeg har en baggrund som Krystalshop ejer, faldt det mig meget naturligt at kombinere dette med min coaching. Derfor kan du her på siden købe spændende varer, som støtter dig på din selvopdagelsesrejse. 

Om mig

Jeg er 43 år. Har to børn og en hund. Elsker natur, meditation, klang, tarot, musik, min familie, venner og generelt at leve. Jeg valgte for 4 år tilbage at forandre mit liv fuldstændig, og sige farvel til det “traditionelle” arbejdsliv. Jeg startede min egen virksomhed, for at få ro på familien, mig selv og leve det liv jeg allerhelst vil leve. 

Kundeservice

Handelsbetingelser

Privatindstillinger

Kontakt:

vinca@mindset-coaching.dk

Tlf: 22252763